Shopping

Modetips voor mannen: sla deze niet over!

Ben je een man die zich steeds meer en meer met mode probeert bezig te houden? Vroeger werden mannen die modieus waren geien als een metro man, tegenwoordig is het niet meer dan normaal om als man zijnde je bezig te houden met wat je draagt, hoe het staat en wat je uitstraalt. Toch hebben de meeste mannen nog wel bepaalde richtlijnen nodig als het gaat om mode: een misser is enorm snel gemaakt en die wil je liever voorkomen! Lees in deze blog daarom do’s en dont’s op het gebied van mode en mannen.

Zorg dat je je kleding goed verzorgd

Het cliché over mannen dat ze niet met een wasmachine kunnen omgaan slaat nergens op.. toch? Helaas, heel veel mannen weten nog steeds niet hoe ze goed met dit apparaat moeten omgaan: ook al zitten ze al dik in de 20 en wonen ze al een paar jaar op zichzelf. Dus tip nummer 1 is: weet hoe je je kleding moet verzorgen! Niks is meer zonde dan kleding die verpest wordt omdat je het verkeerd hebt gewassen. Zorg er dus voor dat je in training gaat bij je moeder, vriend(in) of je huisgenoot. En vergeet niet: witte was moet altijd apart!

Je kleding moet goed passen

Ben je eenmaal over je shopangst heen, en kom je regelmatig in de stad? Profiteer dan ook van de kennis die kledingwinkels te bieden hebben en zorg ervoor dat je advies vraagt met betrekking tot maten en pasvormen. Dit kan heel leerzaam zijn! Zo had ik bijvoorbeeld een keer een xplct jas gekocht die precies afgemeten was op mijn lichaam, normaal zou ik deze jas in een maat groter gekocht hebben. Enorm blij was ik toen ik de kleinere maat aantrok, want ik zag meteen dat dit een stuk beter staat dan de maat die ik oorspronkelijk wilde kiezen! Ga dus niet blind uit van wat je denkt dat past, maar pas het ook daadwerkelijk en laat je adviseren!

Deze basics zijn je beste vriend

Heb je niet zo’n zin om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen, maar wil je wel een update geven aan je kledingkast? Dan is het verstandig om in een paar items te investeren die je goed kunt combineren. Denk aan: een goede spijkerbroek, een paar witte en zwarte t-shirts, een goed paar sneakers, een blazer, een pantalon en een mooie wollen trui. Door dit soort items aan te schaffen kan je makkelijk combineren zonder al te veel geld uit te geven!

Zie meer

Louis

Mijn naam is Louis Hendrickxs. Met dit blog wil ik jou graag informeren en inspireren, met als doel om te te slaan. Zelf vind ik dat de mens vaak in de maling wordt genomen door bedrijven. Zo betalen we bijvoorbeeld veel meer bij een grote speler, terwijl een product veel goedkoper te verkrijgen is bij een kleinere partij. Op slatoe.be wordt je hierover geïnformeerd en voorkomt dit jou nooit meer!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close