Lifestyle

Feestje organiseren op je werk? Zo doe je dat!

Ben jij de gelukkige die dit jaar het bedrijfsfeest mag organiseren? Kies dan eens voor iets origineels. Een bedrijfsfeest is natuurlijk ontzettend leuk maar dat bowlen, karten, paintballen of bier drinken kennen we natuurlijk allemaal al. Organiseer dit jaar een bedrijfsfeest die iedereen zich over 10 jaar nog steeds kan herinneren. En het leukste is, je organiseert dit gewoon op je werk.

Een “uit de hand gelopen” vrijdagmiddagborrel

Iedereen die een biertje of wijntje of zijn tijd wel kan waarderen is waarschijnlijk ook grote fan van de vrijdagmiddagborrel. De heftige werkweek afsluiten met een heerlijk koud drankje en het weekend is even goed uitluiden. Hoe leuk als je deze gezellige vrijdagmiddag nou eens omtovert tot een bedrijfsuitje.

Drank en eten

Het allerbelangrijkste voor het bedrijfsfeestje op je werk is natuurlijk de drank en wat te eten. Wat betreft de drank hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen dat je flink wat kratten bier moet inslaan. Wat betreft het eten wordt het misschien als wat lastiger. Mocht het nog heerlijk weer zijn volstaat een BBQ natuurlijk. Weet je niet zeker wat het weer gaat doen, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor catering. Een buffet is altijd een safe keus maar wil je eens echt een keer iets anders kies dan bijvoorbeeld voor een Indische rijsttafel.

Sport, spel en ander vermaak

Nadat de drank rijkelijk heeft gevloeid en de boeddha buikjes zijn gekweekt is het natuurlijk tijd voor vermaak. Voor welk vermaak je kiest hangt natuurlijk helemaal af van jouw collega’s. Heb je een grote groep fanatiekelingen op je werk? Kies dan bijvoorbeeld voor oud hollandse spelletjes. Heb je collega’s die juist meer van dansen of zingen houden? Een verlichte dansvloer huren of een karaoke set kan dan een heel goed idee zijn. Heb je iets minder fanatieke collega’s? Kies dan bijvoorbeeld voor een filmavondje met een spannende film op de beamer.

De afloop

Niet alleen je bedrijfsfeest zelf is natuurlijk belangrijk maar ook wat jullie na afloop gaan doen. De sfeer zit er waarschijnlijk zo goed is dat een avondje stappen het meest voor de hand ligt. Mocht je een leuke kroeg in de buurt van je werk op het oog hebben, laat dit ze dan op tijd weten. Soms kun je er nog best een leuk dealtje uitslaan wat drank betreft en kunnen ze eventueel een gedeelte voor jullie reserveren.

Zie meer

Louis

Mijn naam is Louis Hendrickxs. Met dit blog wil ik jou graag informeren en inspireren, met als doel om te te slaan. Zelf vind ik dat de mens vaak in de maling wordt genomen door bedrijven. Zo betalen we bijvoorbeeld veel meer bij een grote speler, terwijl een product veel goedkoper te verkrijgen is bij een kleinere partij. Op slatoe.be wordt je hierover geïnformeerd en voorkomt dit jou nooit meer!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close