Lifestyle

Kartonnen dozen om alles veilig te vervoeren

In deze tijd verhuizen mensen steeds meer, omdat zij er nu achter komen meer ruimte nodig te hebben om thuis te kunnen werken, of de stad toch niet meer zo prettig vinden om in te wonen en liever in de periferie wonen. Zo ben ik ook meerdere keren in mijn leven al verhuisd en ga ik binnenkort weer verhuizen. Je zou zeggen dat ik ondertussen al heel wat ervaring heb met verhuizen en dus ook met het inpakken van mijn spullen. Mijn belangrijkste tip: goede kartonnen dozen kopen!

Dierbare spullen veilig vervoeren

Tijdens een verhuizing zitten er altijd spullen tussen die gewoon echt niet kapot mogen gaan. Dit hoeven niet persé breekbare spullen te zijn, maar kunnen ook kleine meubels of fotoboeken zijn. Ik heb zelf ook van die spullen, dat als je ze laat vallen hoeven ze niet direct kapot te zijn, maar het zou zonde zijn als er een kleine beschadiging op zit door dat het ergens tegen aan gestoten is of iets anders scherps er tegen aan heeft gezeten. Ik heb ook meerdere fotoboeken die ik graag zo netjes mogelijk houd. Daarom ga ik kartonnen dozen kopen om ze netjes te kunnen vervoeren. Ik ga daarvoor speciale kartonnen dozen kopen om die netjes aansluiten om de fotoboeken heen zodat ze niet verschuiven. Ik ga ook een extra stevige kartonnen dozen kopen om de oude klok die ik van mijn oma geërfd heb netjes te kunnen vervoeren.

Ook handig voor de berging/zolder

Waarom wij altijd kartonnen dozen kopen voor specifieke spullen heeft verschillende redenen. Ten eerste is het zeker zo dat wij kartonnen dozen kopen om er zeker van te zijn dat onze spullen netjes aan komen op het nieuwe adres. Maar dozen kunnen ook heel praktisch zijn. Als je gaat verhuizen is het altijd maar de vraag of alle spullen van het oude huis ook in het nieuwe huis passen. Soms past het niet omdat er simpel weg geen ruimte voor de oude spullen zijn in het nieuwe huis, maar soms past het ook niet omdat het niet past bij de inrichting van het nieuwe huis. Ik vind het dan zonde om die spullen meteen weg te gooien, zeker als er spullen bij zitten met emotionele waarde. Dat is vaak de grootste reden waarom wij kartonnen dozen kopen, zodat we de spullen die niet in het nieuwe huis passen kunnen opslaan op de zolder. Doordat de spullen netjes verpakt zijn in stevig dozen is het ook een goede manier om de spullen te bewaren.

Ik ga zeker voor deze nieuwe verhuizen ook nieuwe kartonnen dozen kopen, zodat ik ook dit jaar al mijn spullen netjes kan vervoeren.

Zie meer

Louis

Mijn naam is Louis Hendrickxs. Met dit blog wil ik jou graag informeren en inspireren, met als doel om te te slaan. Zelf vind ik dat de mens vaak in de maling wordt genomen door bedrijven. Zo betalen we bijvoorbeeld veel meer bij een grote speler, terwijl een product veel goedkoper te verkrijgen is bij een kleinere partij. Op slatoe.be wordt je hierover geïnformeerd en voorkomt dit jou nooit meer!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close