Lifestyle

Hoe je badkamer goed schoon te houden

Het klinkt natuurlijk heel logisch wat te doen, maar dat wil niet zeggen dat het altijd gebeurt. De badkamer schoon houden is ontzettend belangrijk, want het gaat hier om je hygiëne. Je doucht hier elke dag, poetst je tanden, en gaat naar de wc. Dit zijn allemaal dingen die je het liefst in een schone en veilige omgeving wilt doen. Er zijn alleen een paar dingen die de meeste mensen wel doen, en die eigenlijk heel slecht zijn voor de badkamer. En deze dingen wil ik graag even bespreken in een blogje. Dus dat is precies wat ik ga doen!

Spoel niet zomaar alles door de wc

Het is altijd lekker makkelijk. Heb je etensresten die je niet in de prullenbak wilt? Spoel het door de wc. Papiertjes, dingen die je even in de badkamer heb gebruikt? Spoel het door de wc. Maar dit is helemaal niet goed! Het enige wat door de wc gespoeld zou moeten worden, is toiletpapier. Daar is het voor gemaakt. Je hoeft maar een keer per ongeluk het verkeerde door te spoelen, en de wc is verstopt. Of erger nog de riolering in je huis is verstopt. En dit is ontzettend lastig om te fixen. Het kost een hoop geld, en af en toe heb je zelfs een nieuw toilet nodig. Zo’n toilet kopen kost ook een hoop geld, maar kan je goed doen bij douche concurrent. Maar het beste is natuurlijk toch als je wel lang doet met je toilet, en je het niet hoeft te vervangen omdat je onvoorzichtig bent geweest. Dus let goed op wat je er doorheen spoelt!

Maak je douchecabine droog na het douchen

Ook iets wat algemeen weinig gedaan wordt. Na het douchen is het belangrijk dat je douchecabine ook weer droog maakt. Als je dit niet doet is er een grote kans dat er na een tijd schimmel komt in de douche, en bij de cabine. Dit is natuurlijk niet iets waar je gelukkig van wordt. Vind het persoonlijk redelijk vies om te douchen in de schimmel namelijk. Om het droog te maken kan je gewoon een ruitenwisser gebruiken. Kan je overal krijgen, en is een stuk goedkoper dan een hele nieuwe douche cabine. Stel het is al te laat, en je douche cabine ziet er niet meer uit. Dan kan je een hele mooie nieuwe douchecabine van douch-concurrent.nl kopen. Het je toch nog iets moois eruit gekregen, al kost het wel wat meer centjes!

Zie meer

Louis

Mijn naam is Louis Hendrickxs. Met dit blog wil ik jou graag informeren en inspireren, met als doel om te te slaan. Zelf vind ik dat de mens vaak in de maling wordt genomen door bedrijven. Zo betalen we bijvoorbeeld veel meer bij een grote speler, terwijl een product veel goedkoper te verkrijgen is bij een kleinere partij. Op slatoe.be wordt je hierover geïnformeerd en voorkomt dit jou nooit meer!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close