LifestyleOverigShoppingTravel

Heren kleding winter 2020: wat moét je hebben deze winter?

De koudere dagen komen er weer aan en dat betekent dat je de truien weer uit de kast kan halen. Wanneer je dit doet, kan het zijn dat wat je tevoorschijn haalt, je helemaal niet zo aanspreekt. Het is uit de mode of je vindt het gewoon niet leuk meer. Het is oud en zit niet meer lekker. Dát betekent dat je dus toe bent aan iets nieuws! Hier lees je precies wat de wintertrends voor winter 2020 zijn en welke heren kleding je eigenlijk wel moet hebben.

De kleur doet het m’!

Voordat je leest over welke items trendy zijn deze winter, is het belangrijk dat je eerst weet welke kleuren nou in zijn deze winter en wat nou functioneel is. De winter- en herfstkleuren van dit jaar zijn rood- en oranjetinten in combinatie met petrol en blauw. Daarnaast zijn het vooral de diepe kleuren die veel voorkomen deze winter. Denk aan diepbruin of diepgroen. Qua kleding is het advies vaak om zoveel mogelijk neutrale kleuren te kiezen, die passen bij andere kledingstukken die je hebt. Op die manier voorkom je dat kledingstukken in de kast blijven hangen omdat je niet weet wat je er bij aan moet doen.

Truien voor heren

Vaak is bij kleding de kleur belangrijk. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten truien voor heren die weer terug komen in de winterse fashion. Vooral coltruien zijn deze winter erg geliefd. Wanneer je een coltrui draagt, lijkt het voor veel mensen onbewust alsof die persoon wat intelligenter is. Daarnaast is het lekker warm, wat perfect geschikt is voor deze koudere dagen.

Pakken zijn stijlvol

Iedereen weet dat een pak een persoon heel anders er uit kan laten zien. Wanneer je een pak draagt, ziet het er meteen stukken professioneler en stijlvoller uit. Natuurlijk hoef je niet meteen een duur pak te kopen. Alleen een colbert die mooi aansluit bij jouw lichaam doet al wonderen.

Overshirts

Een overshirt is een combinatie tussen een jas en een overhemd. Je kunt het vergelijken met een overhemd die wat dikker van stof is. Overshirts worden steeds populairder omdat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook praktisch. Zeker voor mannen die het sneller warm hebben, omdat je het overhemd ook los kan dragen.

Met deze tips ben jij helemaal fashion-ready voor de winter van 2020!

Zie meer

Louis

Mijn naam is Louis Hendrickxs. Met dit blog wil ik jou graag informeren en inspireren, met als doel om te te slaan. Zelf vind ik dat de mens vaak in de maling wordt genomen door bedrijven. Zo betalen we bijvoorbeeld veel meer bij een grote speler, terwijl een product veel goedkoper te verkrijgen is bij een kleinere partij. Op slatoe.be wordt je hierover geïnformeerd en voorkomt dit jou nooit meer!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close