Lifestyle

Eenvoudig shoppen

De een vindt het heerlijk eindeloos door winkelstraten te slenteren en alle winkels af te struinen. Voor andere is dit een horrorscenario en shopt liever online. Weer iemand anders zoekt vooral naar pareltjes in tweedehandswinkeltjes of doet aan kledingswap met vriendinnen. Sommigen genieten ervan een mooi item met hoge korting te kopen en anderen vinden het vooral belangrijk dat de kleding die ze aanschaffen zo duurzaam mogelijk gefabriceerd is. Zo zegt niet alleen de kleding die je draagt wat over je, maar ook waar je die aanschaft. Ook heb je natuurlijk mensen die helemaal op de hoogte zijn van de laatste trends, waar anderen puur voor comfort gaan en uiteindelijk het liefst in een joggingbroek rondlopen. Als je een goede koop hebt gedaan, merk je dat vaak aan hoe anderen erop reageren. Je krijgt dan de vraag waar je dat gekocht hebt. Sommigen geven dat meteen prijs, maar er zijn er ook die bang zijn dat de ander straks in precies dezelfde outfit zal rondlopen. Heb je daar nou urenlang voor zitten spitten in de kledingrekken en eerst honderden andere items voor moeten passen? Tja, ik vind er niks van hoor. Ik kan alleen maar vertellen hoe ik zelf in dit alles sta.

De ideale zoekopdracht

Ik zou willen dat het vinden van een leuke nieuwe outfit zo simpel zou zijn, zoals je je nieuwe abonnement afsluit voor internet en tv. Je vult het item in waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld een broek, geeft aan welk model je wil hebben met welke maten en in welke kleur, kan ook nog aangeven of je alleen de duurzame opties wil zien en hup, je geeft een zoekopdracht. En dat dan alle aanbieders, en dan bedoel ik echt álle aanbieders van kledingzaken, worden nagegaan en er voor jou de beste resultaten worden gegeven. Dan hoef je niet eindeloos veel winkels af. Het nadeel van online kleding shoppen vind ik wel dat het er thuis soms toch anders uit kan zien dan hoe het er op de website uitzag. En je hebt natuurlijk het probleem dat bepaalde stijlen je toch niet zo goed blijken te staan nu je het aanhebt of dat je toch een kleinere maat nodig had gehad. Dus ja, dan moet je de boel weer terugsturen en opnieuw gaan bestellen. Toch zou ik denk ik er heel erg mee geholpen zijn op één website te kunnen zoeken naar het aanbod van alle kledingwinkels. Nu kom ik steeds terug bij de winkels waar ik vaak geslaagd ben. Daar is niets mis mee, maar ik weet zeker dat er andere plekken moeten zijn waar ik vast ook goed zou kunnen slagen. En ik kom daar zelf niet snel op, omdat ik geen zin heb uren te moeten zoeken.

Snel kunnen slagen

Ik hou dus erg van snel kunnen slagen. Dat komt misschien, omdat ik bij andere producten wel vaak snel slaag. Zoals bij het afsluiten van abonnementen of een nieuwe verzekering. Ik kies gewoon een onafhankelijke vergelijkingssite uit en geef daar aan wat van toepassing is op mij. Vervolgens rollen er resultaten uit. Ik vergelijk de eerste paar en maak dan mijn keuze. Top, gefikst! Zo sloot ik laatst een abonnement af bij internetverlijken.nl en was echt in vijf minuten klaar. Ik hou daarvan. Kon het bij kleding maar ook zo eenvoudig gaan!

Zie meer

Louis

Mijn naam is Louis Hendrickxs. Met dit blog wil ik jou graag informeren en inspireren, met als doel om te te slaan. Zelf vind ik dat de mens vaak in de maling wordt genomen door bedrijven. Zo betalen we bijvoorbeeld veel meer bij een grote speler, terwijl een product veel goedkoper te verkrijgen is bij een kleinere partij. Op slatoe.be wordt je hierover geïnformeerd en voorkomt dit jou nooit meer!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close