Travel

Droomreis naar Bali

Nu ik in de laatste fase van mijn studie zit en de stressvolle periode van de scriptie volop aan bezig is, denk ik maar wat graag na over mijn plannen na het afstuderen. Ik studeer Marketing en wil daarom natuurlijk graag een baan in dit vakgebied vinden. Dit is alleen niet zo makkelijk, aangezien er heel veel mensen een baan in marketing zoeken en het zo breed is. Eigenlijk weet ik ook nog niet goed welke richting ik op wil, er zijn zoveel mogelijkheden. Daarom heb ik besloten om eerst tijd te nemen om te ontdekken wat ik nu eigenlijk écht wil. Niet alleen op het gebied van een baan, maar ook over het algemeen in mijn toekomst. En hoe kan je dat nu beter doen dan met een reis! Nu alleen nog een bestemming vinden, mijn budget bepalen, reisplannen maken en mijn backpack inpakken.

Bestemming

Al van veel vriendinnen hoorde ik dat Indonesië een heel mooi land is om te bezoeken. Vooral Bali en Java zijn erg populair. Deze bestemmingen trokken mij sowieso al enorm omdat ik zoveel mooie verhalen had gehoord. Toch twijfelde ik wel, want wilde ik naar een plek waar al zoveel vrienden en kennissen geweest zijn? Wilde ik niet liever een “onbekend” land of plaats ontdekken? Ach, wat maakt het ook uit, mij lijkt Bali een prachtige reisbestemming dus wil ik dit graag zelf ontdekken! Toen de bestemming vast stond werd het tijd om de plannen te maken. Omdat ik nog thuis woon heb ik wel genoeg budget bij elkaar kunnen sparen en omdat ik niet meer gebonden zal zijn aan school kan ik zelf bepalen hoe lang ik weg wil blijven.

Op eigen houtje of georganiseerd

Ik had altijd voor ogen dat ik op eigen houtje een reis zou willen maken. Je zit nergens aan vast en kunt helemaal zelf je reis inplannen. Zo ben je helemaal op jezelf aangewezen, waardoor je jezelf echt leert kennen. Toch leek een georganiseerde reis mij ook heel leuk, omdat je zo toch op de allermooiste plekken komt en je niet hoeft na te denken over zaken als vervoer, zodat je echt volop kunt genieten. Dit sprak mij ook erg aan en ik ben eens gaan kijken voor een rondreis Bali. Al snel vond ik verschillende complete reizen door Bali met enorm gave activiteiten. Oké, ik ben eruit: het wordt een georganiseerde reis! Ik twijfel nog tussen de reis “Geheime plekjes van Bali” en “Compleet Bali”. Beide reizen hebben zoveel moois te bieden. Terwijl ik nog even ga nadenken over welke reis ik zal kiezen, begin ik alvast met het voorbereiden van mijn backpack!

Zie meer

Louis

Mijn naam is Louis Hendrickxs. Met dit blog wil ik jou graag informeren en inspireren, met als doel om te te slaan. Zelf vind ik dat de mens vaak in de maling wordt genomen door bedrijven. Zo betalen we bijvoorbeeld veel meer bij een grote speler, terwijl een product veel goedkoper te verkrijgen is bij een kleinere partij. Op slatoe.be wordt je hierover geïnformeerd en voorkomt dit jou nooit meer!

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close