Shopping

De beste kwaliteit ASICS loopschoenen 

ASICS loopschoenen zijn in 1977 op de markt gekomen. Sindsdien is dit merk loopschoen altijd erg populair gebleven. ASICS heeft zijn hoogwaardige kwaliteit loopschoenen te danken aan jaren van toewijding en onderzoek. ASICS kent een aantal best gewaardeerde loopschoenen. Deze worden hun bestsellers genoemd. Deze bestsellers hebben jaren aan toewijding en onderzoek doorstaan. De GEL-NIMBUS, de GEL-KAYANO en de GT-2000 zijn op dit moment de favoriet onder de ASICS loopschoenen. Hieronder lees je waarom! 

De ASICS GEL-NIMBUS 

De GEL-NIMBUS loopschoen werd uitgebracht in 1999. Deze loopschoen is ontwikkeld voor neutrale hardlopers en langeafstandlopers. De schoen heeft zijn naam te danken aan de term "cumulonimbus-wol", wat staat voor lichtheid en zachtheid. De GEL-NIMBUS is dan ook een fijne schoen met hoog comfort en lichtheid. Daarnaast beschikt deze loopschoen over een specifiek ontworpen voorvoet, de zogeheten TRUSSTIC-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de stabiliteit van jouw voet verbeterd wordt. Daarnaast beschikt deze schoen over FLYTEFOAM. Dit is een dempingstechnologie die de schokopname verhoogd. De GEL-NIMBUS is een veel kleuren en voor dames én heren te verkrijgen.  

De ASICS GEL-KAYANO 

Niet alleen de GEL-NIMBUS maar ook de ASICS GEL KAYANO is een bestseller uit de ASICS collectie. De ASICS GEL-KAYANO is een ecologisch duurzame schoen die al sinds 1993 te verkrijgen is. Deze loopschoen is speciaal ontworpen voor overpronatievoeten. Elke voet pronoveert. Dit zorgt ervoor dat jouw voet naar binnen zakt om schokken op te vangen. Bij overpronatie gebeurt dit echter te veel waardoor ook vaak je knieën te veel naar binnen zakken en daarbij je hele lichaam uit balans is. De ASICS GEL-KAYANO voorkomt dit door extra ondersteuning te bieden aan de voet. De gel-demping is in deze schoen zowel in de voor- als achtervoet te vinden. De ASICS GEL-KAYANO is tegenwoordig in veel verschillende modellen te verkrijgen. Zowel voor dames als voor heren. 

De GT-2000 

Als laatste wordt de GT-2000 als bestseller genoemd onder de ASICS loopschoenen. De GT-2000 is een hardloopschoen die al in 1993 is ontworpen. Ook deze schoen is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van overpronatie. De GT-2000 geeft extra ondersteuning aan de binnenkant van de voet. De GT-2000 is ontwikkeld om lange afstanden af te leggen. Doordat deze loopschoen zo licht is wordt hij door hardlopers als favoriet ervaren. De lichtheid zorgt voor comfort en zachtheid. Ook de GT-2000 beschikt over FLYTEFOAM. Schokken worden gedempt. Dit maakt ook het rennen op hoge snelheden mogelijk. Probeer deze drie bestseller loopschoenen eens uit om te ervaren welke het beste bij jouw voeten past! 

Zie meer

Louis

Mijn naam is Louis Hendrickxs. Met dit blog wil ik jou graag informeren en inspireren, met als doel om te te slaan. Zelf vind ik dat de mens vaak in de maling wordt genomen door bedrijven. Zo betalen we bijvoorbeeld veel meer bij een grote speler, terwijl een product veel goedkoper te verkrijgen is bij een kleinere partij. Op slatoe.be wordt je hierover geïnformeerd en voorkomt dit jou nooit meer!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close