Overig

Audicien aan huis nodig? Zo geregeld!

Heel veel mensen lopen in hun leven gehoorbeschadiging op. Dit is iets wat nooit helemaal te voorkomen is. Dit komt onder andere, omdat een slechter wordend gehoor hoort bij de kwaaltjes waar je mee te maken krijgt wanneer je ouder wordt. Toch is het belangrijk om je gehoorbeschadiging altijd te beperken. Zo voorkom je de impact van gehoorschade op latere leeftijd. Draag bijvoorbeeld beschermende oordoppen of maak gebruik van een geluiddempende koptelefoon bij lawaaierige werkzaamheden. Dit beschermt je oren tegen de harde, schadelijke geluiden.

Gehoorschade is erg vervelend. Je kunt niet meer goed genieten van je favoriete muziek of van rustgevende geluiden zoals de vogels in je tuin. Als je eenmaal schade aan je gehoor hebt opgelopen, is dit niet meer terug te draaien. Erg vervelend! Maar ook al is gehoorschade niet terug te draaien, toch zijn er tegenwoordig vele handige hulpmiddelen waardoor je weer kunt genieten van de geluiden zoals voorheen.

Verschillende gehoorapparaten

Je hebt verschillende soorten gehoorapparaten. Zo zijn er gehoorapparaten die een luidspreker plaatsen in je oor. Ook heb je gehoorapparaten die achter het oor worden geplaatst en apparaten die je geheel in het oor plaatst. Als laatste zijn er volledig onzichtbare gehoorapparaten. Zoals je ziet, is de keuze reuze. Er is altijd wel een passend apparaat te verkrijgen voor uw gehoorschade en budget.

Maar hoe kom je er nou achter hoe erg je gehoorschade is? Je kan gemakkelijke een hoortest te laten doen bij de audicien. Over heel Vlaanderen zitten hoorcentra waar je terecht kunt voor het laten testen van je gehoor. Ook kun je je er laten adviseren over de verschillende type gehoorapparaten. Gehoorschade kan toenemen met de jaren. Werkt jouw gehoorapparaat nog goed? Ook voor het testen van je huidige gehoorapparaten, kun je bij de audicien terecht. Lukt het je om wat voor reden niet om naar een hoorcentrum te komen? Gelukkig is daar een oplossing voor bedacht!

Audicien aan huis 

Voor mensen die slecht ter been zijn, of om wat voor reden dan ook niet graag hun huis uitkomen, zijn er audiciens beschikbaar die bij jou thuis kunnen langskomen. Zo krijg je je hoortest en het bijbehorende passende advies, gewoon vanuit je veilige omgeving. Gehoorschade kan erg vervelend zijn, blijf er daarom ook niet mee rondlopen en laat er wat aan doen! Zo kun jij weer volop genieten van je dagelijkse activiteiten en de daarbij behorende geluiden. Denk aan het gebrabbel van je kleinkind of je favoriete televisieprogramma. Samen met de audicien aan huis kom jij altijd terecht bij de oplossing voor jouw problemen. Wacht niet te lang, en maak snel een afspraak!

Zie meer

Louis

Mijn naam is Louis Hendrickxs. Met dit blog wil ik jou graag informeren en inspireren, met als doel om te te slaan. Zelf vind ik dat de mens vaak in de maling wordt genomen door bedrijven. Zo betalen we bijvoorbeeld veel meer bij een grote speler, terwijl een product veel goedkoper te verkrijgen is bij een kleinere partij. Op slatoe.be wordt je hierover geïnformeerd en voorkomt dit jou nooit meer!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close